طرز تهیه کرم بروله؛ آسان و پرطرفدار

زمان مورد نیاز برای مطالعه: 4 دقیقه

از دسرهای تکراری خسته‌ شده‌اید؟ نگران نباشید. شما می‌توانید با حداقل امکانات کرم بروله را در منزل تهیه کنید. طرز تهیه این دسر آسان است و برای آماده کردن آن به مقداری شیر، تخم‌مرغ و شکر نیاز دارید. اگر در منزل خود فر ندارید نگران نباشید، کرم بروله از جمله دسرهایی است که چه با فر و چه بدون فر می‌توانید آن را تهیه کنید. همچنین بسته به ذائقه خود می‌توانید از مقداری خامه یا شیر استفاده کنید. هر وعده کرم بروله حدودا ۳۲۰ کالری و ۴ گرم پروتئین دارد. برای آشنایی با طرز تهیه کرم بروله در این مقاله از دیجی‌کالا مگ همراه ما باشید.

طرز تهیه کرم بروله فرانسوی

در کنار رولت خامه‌ای که برای مناسبت‌های مختلف آماده می‌کنید می‌توانید کرم بروله را نیز تهیه و سرو کنید. برای تهیه کرم بروله فرانسوی علاوه‌بر مواد اولیه به فندک آشپزخانه برای تهیه کارامل روی آن نیاز دارید. موادی که در ادامه نوشته شده مناسب ۴ الی ۶ نفر است.

مواد لازم برای تهیه کرم بروله فرانسوی

 

عنوان مقدار
شیر پرچرب ۲ پیمانه
خامه نصف پیمانه
زرده تخم‌مرغ ۶ عدد
وانیل ۱ قاشق چای‌خوری
شکر سه‌چهارم پیمانه
آب ۴ لیوان

مراحل تهیه کرم بروله فرانسوی

  • زرده‌های تخم‌مرغ را در ظرفی بریزید. شکر و وانیل را به تخم‌مرغ‌ها اضافه کنید و هم بزنید تا سفید شود.
  • درون قابلمه‌ای شیر و خامه را مخلوط کنید. سپس قابلمه را برای ۳ دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید.
  • مواد گرم شده را آرام‌آرام به تخم‌مرغ اضافه کنید.
  • مواد کرم بروله را در ظرف دلخواه خود بریزید. درون سینی فر مقداری آب بریزید و ظرف را در آن قرار دهید.
  • پس از ۳۰ دقیقه ظرف را از فر بیرون آورید تا مواد خنک شود. ظرف را برای ۲ ساعت در یخچال بگذارید.
  • کرم بروله را از یخچال بیرون آورید. روی آن مقداری شکر بپاشید. با فندک آشپزخانه به شکرها حرارت دهید تا ذوب شوند. کرم بروله شما آماده سرو است. نوش جان!
برچسب‌ها :
دیدگاه شما